Au luat in deradere ordonanta militara! Politia a oprit slujba oficiata la o biserica penticostala din Timis si a amendat pastorul

Desi in Ordonanta Militara emisa, sambata seara, de ministrul de Interne, Marcel Vela, intareste interdictia oficierii slujbelor religioase in prezenta fizica a credinciosilor, stipuland foarte clar ca “se pot oficia slujbe in lacasurile de cult, de catre slujitorii bisericesti/religiosi, fara accesul publicului, slujbele putand fi transmise in mass-media sau online”, duminica dimineata, aceasta prevedere stricta a si fost incalcata de o biserica de pocaiti din Timis.

Peste 40 de adepti ai cultului penticostal, studenti in Biblie, au participat la slujba religioasa oficiata de pastorul Bisericii “Emanuel” din localitatea Bethausen, starnind revolta satenilor.

Mai cu seama ca noile reglementari din ordonanta militara a ministrului Marcel Vela reduc “aglomeratiile” de la adunarile publice la doar 3 persoane…

Dupa sesizarea autoritatilor, un echipaj de politie de la Sectia 10 Rurala Faget a fost trimis la fata locului, pentru a lua masurile legale, specifice starii de urgenta nationala generata de Covid-19, si a trimite credinciosii acasa. Pastorul a fost amendat cu suma de 300 de lei, urmand ca la o alta abatere sanctiunea sa capete aspect penal.
Sursa: impactpress.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments