Bătrânică în lacrimi, pentru că nu poate merge la slujbă, la biserică: “Plâng în continuu”

Preoţii şi voluntarii au început, de vineri, să împartă pâine sfinţită pentru Paşte. În localitatea Şag, de lângă Timişoara, cinci tineri, echipaţi cu măşti şi mănuşi, lasă Sfintele Paşti la porţile oamenilor. O bătrânică plânge pentru că nu poate merge la biserică.În comuna Şag, de lângă Timişoara, preoţii şi voluntarii au început vineri să împartă pâine sfinţită pentru Paşte.

Horoscop 18 aprilie 2020. Schimbări din punct de vedere sentimental şi o surprizăCinci tineri lasă Sfintele Paşti la porţile oamenilor, care le primesc cu bucurie. Credincioșii sunt însă triști pentru că nu pot participa la slujbe, la biserică. „E o bucurie în primul rând pentru că mă simt folositoare să îmi ajut consătenii. Mă bucur că pot da o mână de ajutor bisericii, mai ales în săptâmâna aceasta”, spune Adriana Horoba, unul dintre voluntarii implicați în acțiune. “Prin aşa ceva n-am mai trecut niciodată”

Vârstnicii primesc pachetele cu lacrimi în ochi.Bucuria lor e amestecată cu tristeţea, pentru că nu pot ajunge anul acesta la biserică. „Îmi pare foarte rău că nu pot să particip la nicio slujbă, la biserică. Prin aşa ceva n-am mai trecut niciodată. E foarte greu pentru mine. Plâng pentru că îmi pare foarte rău… eu stau aici, aproape de biserică şi întotdeauna ascult slujba şi din curte şi dinănutru şi acum plâng că nu pot merge la slujbă”, a povestit Iuliana Dragoşin, enoriaşă, potrivit Mediafax. Distribuirea Sfintelor Paşti se va face până duminică inclusiv.

Sursa: Observator

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments