Incredibil! Chef cu manele si băutură în cimitir, în noaptea de Înviere: “Ce coronavirus bă,, nu vă fie frică de poliție”


Petrecere în cimitir în noaptea de Înviere! Totul s-a petrecut în localitatea Vizurești, unde un grup de persoane au dat drumul ”distracției” in cimitir. Ba mai mult, s-au filmat și au transmis live pe facebook, sfindand ordonanțele militare. Petrecerea s-a încheiat dupa scurt timp deoarece la fața locului si-au făcut apariția organele legii.

Având în vedere imaginile video postate pe o retea de socializare, in cursul nopitii de 18 spre 19 aprilie, in care mai multe persoane dansează in spațiul public, fiind incalcate prevederile impuse in perioada starii de urgență, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este abilitat sa comunice urmatoarele:

Politistii din cadrul Politiei Orasului Racari, sprijiniti de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localitatii Vizuresti, unde au identificat persoanele în cauza. Au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei pentru fiecare si o sanctiune in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie, conform Ordonantei Militare nr. 3/2020.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments