Zeci de oameni au sfidat restricțiile și au dat o petrecere pe stradă, în noaptea de Înviere! Poliția a intervenit – VIDEO

În plină pandemie de coronavirus, zeci de oameni au sfidat restricțiile și au dat o petrecere în plină stradă, în localitatea Munteni, din județul Galați. Au ars cauciucuri și au dansat în jurul unui foc uriaș.Incidentul a avut loc în Noaptea de Înviere.

Fără frică de poliție, zeci de persoane au ignorat complet restricțiile impuse de autorități, au dat foc unor cauciucuri și au făcut o horă în jurul unui foc uriaș.”Nu ne interesează, chiar dacă vine poliția nu are ce să facă. Noi nu ne lăsăm tradiția pentru nimic! Niciodată în lume!”, se aude unul dintre petrecăreți.Totul a fost filmat și transmis pe Facebook.

20 de persoane, amendate de poliție

Distracția zecilor de petrecăreți a fost stricată după mai bine de o oră de polițiști. În total, 20 de persoane au fost amendate, transmite IPJ Galați.„Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public, pe o reţea de socializare, în seara de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galaţi, de unde aceste imagini erau transmise “live”. Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor. În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale. Poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la adunarea din comuna Munteni.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments