VIDEO – Scandal cu bâte în Feteşti între două familii de romi. Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a calma spiritele în prima zi de Paşte.

Un scandal de pomină între două familii de romi din cartierul Vlaşca din Feteşti a mobilizat zeci de poliţişti şi jandarmi la faţa locului. Forţele de ordine au intervenit în prima zi de Paşte pentru calmarea spiritelor. Scandalagiii, femei şi bărbaţi, au pus mâna pe bâte pentru a-şi face dreptate.

Duminică, 19 aprilie, poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi să intervină în cartierul Vlaşca din Feteşti pentru a aplana un scandal iscat între două familii de romi. Depăşite numeric, forţele de ordine au solicitat întăriri din partea militarilor Jandarmeriei Române care asigură respectarea carantinei la Ţăndărei, anunţă independentonline.ro. În urma scandalului, 4 persoane care au încălcat prevederile Ordonanţelor Militare au fost ridicate şi transportate într-unul dintre centrele de carantină din staţiunea Amara.

Scandalul a avut loc în mijlocul străzii, iar în imaginile postate pe o pagină de socializare se poate observa cum aceştia nu se potolesc nici la apariţia forţelor de ordine. Mulţi dintre ei au în mâini bâte pe care le agită pentru a-şi lovi adversarii. Nici femeile nu au stat cu mâinile în sân. Îmbrăcate cu rochii şi fuste lungi, acestea au ieşit să ia parte la scandal.

Conform Poliţiei, în acest caz au fost deschise dosare penale pe numele a 4 persoane pentru comiterea a 4 infracţiuni: tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe şi distrugere.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments