VIDEO: Bucureşteanul care a postat pe Facebook un video în care sună la 112 şi îi spune operatoarei o obscenitate legată de coronavirus a fost amendat de poliţişti

George Pian – bucureşteanul care a postat pe Facebook un video în care sună la 112 şi îi spune operatoarei o obscenitate legată de coronavirus a fost amendat de poliţişti cu 1.000 de lei – fapt care nu l-a descurajat să poste în continuare alte glume de prost gust pe acelaşi subiect. Bărbatul are 21.628 de „fani” pe Facebook.

„Referitor la filmarea apărută în spaţiul public, în care un bărbat se filmează în timpul efectuării unui apel fals pe 112, facem precizarea că acesta a fost condus ieri, la sediul Secţiei 21 Poliţie şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Pe data de 22 martie, George Pian a postat un video pe reţeaua Tik Tok şi apoi pe Facebook în care face un apel fals la 112. Pe telefonul mobil pe care acesta îl ţine în mână se vede clar că apelul a fost făcut la numărul de urgenţă. După ce o ţine de vorbă pe operatoarea care îl întreabă ce urgenţă are, bărbatul îi spune o obscenitate.

21.628 de persoane îl urmăresc pe Facebook pe George Pian
Marţi, în jurul prânzului, bărbatul a postat un nou video, din care rezultă că a apelat la serviciile unei escorte, care îi spune „tarifele”. „Acuma e oroblemă cu virusul ăsta, te deranjează dacă vin cu o mască de gaze pe faţă”, îi spune George Pian, care râde singur de propria „ispravă”.
„A durut amenda?”, îl întreabă unul dintre utilizatorii care au comentat noul vidoclip. Unii dintre cei care comentează postările lui George Pian îl înjură, alţii se arată amuzaţi de clipurile video. Sunt 21.628 de persoane care urmăresc mesajele postate de George Pian, care primesc instant notificări cu privire la conţinutul nou publicat de acesta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments