Așa arată chipurile salvatorilor, în lupta împotriva COVID-19! „Lucrăm fără încetare! Fiecare viață contează!”

Medici și asistenți medicali din întreaga lume au publicat imagini cu fețele lor, ce au ajuns pline de răni, din cauza efortului imens și îndelungat pe care îl fac, în lupta împotriva noului coronavirus, încercând să salveze oameni care au fost infectați cu COVID-19.

Unii dintre salvatori și-au însoțit imaginile cu mesaje în care spun care este cruntul adevăr în timpul pandemiei de coronavirus.

„Când te afli în prima linie, în lupta împotriva coronavirusului, viața este urâtă. Îi săruți pe cei dragi de rămas bun și pleci la război. Te echipezi cum poți mai bine și lucrezi fără încetare, pentru că fiecare viață contează. Îți închei tura transpirat, cu durere de spate și glezne. Apoi te urci într-un autobuz, spre casă, iar oamenii te acuză că răspândești virusul. Te dai joc, pentru că ești prea obosit să te cerți și să mai explici. A doua zi, o iei de la capăt”, a scris unul dintre salvatori.

„Sunt asistentă medicală de 13 ani, pentru situații critice, dar nu am mai văzut așa ceva în sistemul medical. Este puțin spus copleșitor!”, a scris o asistentă medicală.

„Nu obișnuiesc să îmi fac selfie-uri. Am făcut, totuși, poza asta. După o tură de 13 ore la terapie intensivă. Nu sunt un erou. Sunt un om normal”, a scris un alt salvator.

Coronavirusul a infectat peste 423.000 de oameni în întreaga lume, de la izbucnirea pandemiei, și a ucis peste 18.900. În România, bilanțul cazurilor de infectare cu COVID-19 este de 794, miercuri dimineață, dintre care 12 decese.
Sursa: antena1.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments