Câte operații estetice are, de fapt, Carmen de la Sălciua:


Carmen de la Sălciua arată cu totul diferit față de momentul în care s-a lansat în industria muzicală și multe persoane se întreabă câte operații estetice are. Cântăreața se bucură în prezent de un real succes și are o mulțime de fani. Pe plan personal pare că lucrurile s-au aranjat într-un final, iar pe plan profesional cântările îi merg foarte bine.

Fiind o fire extrem de sinceră și de deschisă, Carmen nu s-a jenat niciodată să recunoască că a ajuns pe mâna medicilor esteticieni pentru a obține aspectul mult dorit.

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua
Transformarea prin care a trecut Carmen de la Sălciua este mai mlt decât evidentă. Nu de puține ori internauții au avut replici acide la adresa artistei acuzând-o de faptul că a exagerat cu intervențiile chirurgicale. Cântăreața a reacționat la aceste comentarii și precizat faptul că singurele intervenții la nivelul feței ar fi acidul hialuronic din buze, operația de rinoplastie și fațetele dentare.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.

Are sau nu Carmen de la Sălciua silicoane?
Cu toate că multe persoane o bănuiesc de faptul că aceasta ar avea implanturi cu silicoane, cântăreața susține că acest lucru este fals. Artista a stiut mereu cum sa isi puna in evidenta trupul si din acest motiv multe persoane se intrebau daca nu are si alte interventii.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a continuat artista, despre faptul că se spune că are silicoane. Cu mai mult timp în urmă, Carmen le povestea fanilor săi despre complicațiile cu care s-a confruntat după operația de rinoplastie. Se pare că, la momentul respectiv, nu putea să respire decât pe gură.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram, la scurt timp după ce și-a făcut operația de rinoplastie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments