Judecatorii au decis. Ce se intampla cu politistul care a accidentat-o pe Raisa, fetita de 11 ani


Politistul care a provocat un accident mo.rtal pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Laminorului, la inceputul lunii ianuarie, a fost scos de sub control judiciar, potrivit unei hotarari a instantei.

Judecatorii au dispus scoaterea politistului de sub control judiciar
Aceasta masura a fost luata dupa ce agentul de politie Constantin Popescu a depus o cerere la mijlocul lunii martie, prin care solicita ca cercetarea sa fie facuta in stare de libertate.

Decizia Judecatoriei sectorului 1 este definitiva.
”In baza art. 2151 alin. 5 C.proc.pen. rap. la art.213 din C.proc.pen.admite plangerea formulata de inculpatul Popescu Constantin, impotriva ordonantei nr. 440/P/2022 din data de 10.03.2022 a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, de prelungire a masurii preventive a controlului judiciar.

In baza art. 242 alin.1 din C.proc.pen. revoca masura controlului judiciar dispusa fata de inculpatul Popescu Constantin, prin ordonanta nr. 440/P/2022 din 14.01.2022 a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Cheltuielile judiciare avansate de stat ramanand in sarcina acestuia. Dispune ca onorariul partial al avocatului din oficiu desemnat in cauza sa se avanseze din fondurile Ministerului Justitiei”, scrie in minuta deciziei data de Judecatoria sectorului 1.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei
”Este absolut socanta aceasta decizie. In acest moment, el nu mai are absolut nici o interdictie, poate sa paraseasca tara, sa faca ce vrea… Cel mai grav mi se pare ca, dupa aceasta hotarare, acest om poate din nou sa urce la volan, sa conduca linistit o masina”, a declarat Adrian Cuculis, care reprezinta familia Raisei in acest dosar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments