Circ cu Anamaria Prodan și Reghecampf în fața instanței. Impresara e decisă să îl distrugă pe antrenorul lui CS U Craiova


Anamaria Prodan nu renunță ușor la războiul cu Laurențiu Reghecampf și a plănuit un circ de zile mari în fața instanței. În plin proces de divorț, impresara vrea să apeleze la o „armă specială” pentru ca antrenorul CS U Craiova să sufere cât mai mult. Este o zi extrem de importantă pentru familia Prodan – Reghecampf.

Circ în fața instanței orchestrat de Anamaria Prodan. Reghe primește încă o lovitură dură
Dacă prima înfățișare în procesul de divorț a fost amânată deoarece avocații impresarei au avut COVID-19, se pare vă acum a venit ziua în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o să se confrunte în sala de judecată. Hotărâtă să-și distrugă „soarele”, Ana a plănuit un circ de zile mari în fața instanței.

Din nefericire, deseori copiii au cel mai mult de suferit într-un proces de divorț. Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu are de când să-i protejeze, ci dimpotrivă. Impresara a hotărât să meargă luni, 4 februarie, în fața instanței alături de toată familie pentru a vede ce reacție o să aibă Reghecampf.

„Păi e obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, transmite Anamaria Prodan, potrivit Antena Stars.

Exclusiv. Mesaj devastator primit de Anamaria Prodan. A vrut să îi aplice un K.O. lui Reghecampf, dar planul i-a fost ruinat
„La partaj nu mai avem nimic”
Cu toate că Laurențiu Reghecampf a declarat că vrea să încheie cât mai repede cu procesul de divorț, Anamaria Prodan îl acuză că nu a vrut să meargă la notar. Sexy-impresara a subliniat faptul că nu au nimic de împărțit pentru că banii sunt doar ai ei.

Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc, mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânează pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu”, a transmis impresara, conform aceleiași surse.

Anamaria Prodan se dezlănțuie la adresa Corinei Caciuc: „Eu sunt formatoare de opinii, deschizătoare de drumuri și o personalitate”
sursa: playsport.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments