Intervenție a pompierilor pentru o studentă blocată în mașina de spălat


O studentă a rămas pe jumătate blocată în mașina de spălat, după ce a pus un pariu că poate să intre în cuvă. Nu a crezut-o nimeni, așa că tânăra a trecut la fapte.

Rosie Cole, în vârstă de 21 de ani, a apelat la numărul de urgență, atunci când și-a dat seama că nu mai are cum să iasă din mașina de spălat, iar prietenii ei se amuzau copios pe seama situației.

Tânăra a precizat că, după mai multe pahare de alcool, a fost provocată de un prieten să încerce să se intre în interiorul mașinii de spălat și, deși credea că nu are nicio șansă, a reușit să o facă. Problema a fost la ieșire. Pompierii au intervenit.

Rosie: „Mi-a spus că nu am nicio șansă, așa că am decis să încerc și, spre surprinderea mea, mi s-a părut mai ușor decât credeam. Abia când mi-am băgat ambele șolduri și mi-am încrucișat picioarele în spatele meu, mi-am dat seama că nu pot ieși”.

După ce au scos-o din mașina de spălat, pompierii i-au explicat că și-a pus viața în pericol, având în vedere că putea să pornească mașina de spălat oricând, în încercarea ei disperată de a se elibera.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments