Culmea coronavirusului la Cluj! Să iei virusul de la amant și să îl dai la soț

Un caz incredibil s-a petrecut zilele astea la Cluj Napoca. Un cadru medical de la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Mai mulți medici și asistenți medicali de la UPU Cluj au intrat în carantină.

Cazul a fost ținut ascuns de autoritățile medicale ca urmare a contextului infectării și a situației care ar putea genera din acest caz de infectare. Cadrul medical care a fost infectată este angajat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, și a avut contact cu foarte mulți pacienți și personal medical, în ultimele zece zile. De aici, și până la un nou ”caz Suceava” nu mai este mult, spun autoritățile medicale.

În plus, ancheta epidemiologică efectuată a scos la iveală un fapt trist și anume că angajatul UPU, care este căsătorit, a fost infectat de persoana cu care ar avea o relație extraconjugală. În momentul în care cadrul medical a fost chestionat în legătură cu persoanele cu care a intrat în contact, și-a dezvăluit secretul. Cazul nu se încheie aici, mai spun autoritățile medicale, deoarece și persoana iubită pe ascuns, ar fi infectat cu noul coronavirus.
Acum se așteaptă zecile de rezultatele de la testările efectuate de medicii de la Clinica de Boli Contagioase din Cluj Napoca, în rândul contacților apropiați, soțul și soția celor doi amanți, copiii acestora, precum și tot personalul medical din cadru UPU care a fost pe tură cu asistentul medicală dar și pacienții care au fost tratați de acesta.

Conducerea Spitalului Județean Cluj a refuzat să comenteze situația menționând că va fi emis un comunicat de presă pe acest subiect.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments