Olguţa Vasilescu, indignată: „Soldaţi înarmaţi pe străzi? Le-a luat Dumnezeu minţile…”

Lia Olguta Vasilescu: „Soldaţi înarmaţi patrulând pe strazi????!!!! E prea mult! Dacă virusul nu moare de glonţ, pentru cine aţi pregătit armele? Pentru cetăţeni? Nu cumva a început sa vă placă prea mult starea de urgenţă şi să va jucaţi de-a războiul? De-a războiul cu proprii cetăţeni? De asta era Ciuca atât de pătruns de solemnitatea momentului ieri când halucina că România e în război? Război cu cine? Cu poporul ei? Le-a luat Dumnezeu minţile!”, este mesajul fostului ministru al Muncii.


P.S. Când am auzit ieri că iese Armata, chiar vedeam soldaţii ajutând bunicuţe la cumpărături şi mă bucuram. Astăzi, însă, când îi vad înarmati…” , a completat Olguţa Vasilescu la postarea sa de pe social media.

Reamintim că de astăzi a intrat în vigoare noul regulament militar de la ora 12:00. Aşadar, armata Română a ieșit în patrulare pe străzile Bucureştiului în contextul stării de urgență. Tot de astăzi intră în vigoare măsuri mult mai restrictive pentru populaţie.

Mai multe blindate ale Armatei si-au facut aparitia, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a sprijini eforturile autoritatilor de a mentine carantina. Blindate Humvee au aparut, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a se asigura ca populatia respecta restrictiile anuntate.
Sursa: evz.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments