Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a modificat forma buzelor. FOTO

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a optat recent pentru o nouă intervenție estetică. Modelul și-a modificat forma buzelor.

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a modificat forma buzelor

„M-am trezit atât de bine astăzi, cred că mi se trage de la botoxul de ieri. Mi-am făcut buzele, tot mai fac. O să merg să le refac, mari, așa cum am stabilit cu medicul de la început. Vreau să continui și cu mezoterapie. Sunt multe intervenții de care am nevoie”, a declarat Bianca Drăgușanu în mediul online.

Fotografii cu noul look al modelului găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Prima operație pe care și-a făcut-o a fost cea de la nivelul bustului. Ulterior, în februarie 2020, Bianca și-a schimbat implanturile mamare cu un model mai nou, din motive medicale.

De-a lungul trecerii timpului, Bianca Drăgușanu și-a modelat nasul, subțiat gleznele, mărit buzele și pus implanturi fesiere. Totodată, modelul are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru a obține un aspect întinerit și pentru a-și accentua linia mandibulei.

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a modificat forma buzelor
La finalul anului trecut, Bianca Drăgușanu a suferit o operație de cantopexie, menită să deschidă și alungească privirea în scopul obținerii unui aspect întinerit și mai atrăgător. Prin intermediul cantopexiei se realizează ridicarea unghiului extern al ochiului, creând iluzia ochilor de pisică sau vulpe.

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

În mai 2021, modelul și-a redefinit maxilarul și și-a modificat forma buzelor. Cu două luni înainte, Bianca și-ar fi remodelat și nasul.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, îmi asum”, a mai declarat Bianca Drăgușanu în decembrie 2021, pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. În prezent formează un cuplu cu Gabi Bădălău.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments