Oana Zăvoranu a făcut planul, după ce a anunțat că va candida pentru președinția României. „Rolul vieții mele este acela de a vă conduce cu mână de fier”


Ce planuri are Oana Zăvoranu pentru România?

Deși totul a pornit ca o glumă, acum lucrurile pare să fie destul de serioase. Oana Zăvoranu este hotărâtă să intre în politică și să candideze la președinția României în anul 2024.

Vedeta a posta un mesaj pe rețelele sociale în care își anunță planurile politice și pare că are destul de mulți susținători.

După ce a anunțat că intenționează să candideze la alegerile din 2024, Oana Zăvoranu a primit numeroase mesaje de susținere. Vedeta a fost impresionată de reacția fanilor și le-a promis tuturor că o să fie un lider bun. Aceasta a subliniat faptul că va conduce țara cu o mână de fier și că îi va readuce gloria de mult apusă.

„Ceea ce a pornit dintr-o glumă acum o zi se poate transforma în realitate și nu mă mai mir de ce turnură poate avea existența mea. Sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul.

Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare. Poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele, acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt.

Mă simt un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu am găsit soluții în cele mai grele situații. Dumnezeu știe că prin venele mele curge sânge curat, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care am trecut.”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a făcut planul, după ce a anunțat că va candida pentru președinția României. „Rolul vieții mele este acela de a vă conduce cu mână de fier”

Oana Zăvoranu, candidat independent

Oana Zăvoranu a mai anunțat că pentru alegerile ce vor urma nu o să se afilieze nici unui partid și va intra în cursă ca un candidat independent. Mai mult, Oana Zăvoranu este pregătită să le țină piept tuturor și nu se va lăsa influențată sau manipulată.

„Dacă am să concretizez demersul meu am să o fac în calitate de candidat independent, pentru că niciun partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele, cu aspirațiile mele, cu «nebunia» mea de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie.

Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi și cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c*&^a, dar eu nu am să fiu vreodată una.

Intuiesc și că șacalii o să se grăbească să «fabrice» multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie.

Dacă am să devin prima femeie președinte din România, numai timpul o să o decidă. Vă pupă Doamna Președinte (așa îmi spunea Dan Diaconescu). To be very continued…”, mai spus Oana Zăvoranu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments