Dan Diaconescu îşi deschide televiziune în Emiratele Arabe. Afacerea se ridica la 10 MILIARDE DE DOLARI

Fondatorul OTV, Dan Diaconescu, își deschide o nouă afacere în Emiratele Arabe Unite. Celebrul om de televiziune va investi, în total, 10 miliarde de dolari.

În ultima perioadă, Dan Diaconescu a fost văzut, cu mai multe ocazii, în Abu Dhabi, loc de unde, prin intermediul rețelelor de socializare îi îndemna pe cei care îl vad să se pregătească pentru o mare surpriză. Dan Diaconescu a pus bazele unui business bazat pe tehnologie, cotat la 10 miliarde de dolari. Ziaristul călătoreşte des în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a şi pus deja bazele următoarei sale afaceri, afacere care se anunță a fi primul decacorn românesc.

Ce emisiune va prezenta Dan Diaconescu în Emirate
Mai exact, Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor. Se crede că ar fi prima televiziune din lume care se bazează pe tehnologia blockchain. Proiectul se anunță cu totul și cu totul inovator, având în vedere subiectul emisiunilor care vor fi prezentate la televiziunea CryptOTV – nișate toate pe tot ceea ce înseamnă tehnologia crypto. CryptOTV a emis, deja, un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, în momentul listării pe Binance, fiecare tokken, moneda virtuală purtând numele OTV, urmează să fie vândut cu un dolar, ceea ce va ridica valoarea proiectului la un miliard de dolari. Totuși, susțin informațiile noastre, imediat după listare, fiecare tokken are toate șansele să își înzecească valoarea, iar astfel, CryptOTV să devină primul decacorn integral românesc și să valoreze 10 miliarde de dolari.

Piaţă proprie de criptomonede în sediul CryptOTV
Mai mult, Dan Diaconescu și-a propus ca prezentatorii televiziunii care a obținut licența de emisie din Italia și care va emite în toată lumea din Abu Dhabi să fie, cu toții, extrem de cunoscuți în domeniu, adevărați influenceri, vorbitori de limba engleză, scrie fanatik.ro. Sediul televiziunii CryptOTV va avea și spații dedicate conferințelor de specialitate, loc în care vor fi lansate noi monede care se bazează pe tehnologia blockchian. De asemenea, tot acolo va fi sediul unei noi piețe de criptomonede, o platformă care să concureze Binance.
sursa: dcnews.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments