Decizii radicale! Orban taie în carne vie. Secretarul General al Ministerului Sănătăţii, demis! “Nu era o poziţie ocupată prin concurs”

Decizii radicale la Ministerul Sănătății (MS). Secretarul General al Ministerului Sănătăţii Georgeta Bumbac, numit în funcţie de fostul premier PSD Viorica Dăncilă, a fost demis printr-o decizie a premierului Ludovic Orban. Vineri, acesta a declarat, la Ministerul Sănătăţii, că un ministru nou trebuie să propună o persoană cu care să poată să facă echipă.

”Un ministru nou trebuie să facă o propunere de secretar general cu care să facă echipă”, a explicat Orban la sosirea la MS, împreună cu noul ministru Nelu Tătaru.

Georgeta Bumbac, numită în funcție ”cu caracter temporar” în septembrie 2019, a fost menținută de fostul ministru Victor Costache. Ea este fina baronului PSD de Constanţa Felix Stroe. Conform declarației de avere, ea este şi membră în consiliile de administraţie a trei importante companii ale statului – CNAIR, Aeroporturi Bucureşti şi Administraţia Canalelor Navigabile.
Sursa: News.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana
27/03/2020 17:17

CURATENIE GENERALA

Ioana musto
27/03/2020 17:18

CURATENIE GENERALA

Sfârșitoriu
Sfârșitoriu
27/03/2020 19:05

Dar Adrian Ionel rămâne la Unifarm?
Cu studii la Spiru Haret și cAcademia SRI la Academia SRI?
Nu vedeti ca SRIstii fac afaceri cu medicamente!?