Decizii radicale! Orban taie în carne vie. Secretarul General al Ministerului Sănătăţii, demis! “Nu era o poziţie ocupată prin concurs”

Decizii radicale la Ministerul Sănătății (MS). Secretarul General al Ministerului Sănătăţii Georgeta Bumbac, numit în funcţie de fostul premier PSD Viorica Dăncilă, a fost demis printr-o decizie a premierului Ludovic Orban. Vineri, acesta a declarat, la Ministerul Sănătăţii, că un ministru nou trebuie să propună o persoană cu care să poată să facă echipă.

”Un ministru nou trebuie să facă o propunere de secretar general cu care să facă echipă”, a explicat Orban la sosirea la MS, împreună cu noul ministru Nelu Tătaru.

Georgeta Bumbac, numită în funcție ”cu caracter temporar” în septembrie 2019, a fost menținută de fostul ministru Victor Costache. Ea este fina baronului PSD de Constanţa Felix Stroe. Conform declarației de avere, ea este şi membră în consiliile de administraţie a trei importante companii ale statului – CNAIR, Aeroporturi Bucureşti şi Administraţia Canalelor Navigabile.
Sursa: News.ro

3
Scrie un comentariu

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SfârșitoriuIoana mustoIoana Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ioana
Guest

CURATENIE GENERALA

Ioana musto
Guest

CURATENIE GENERALA

Sfârșitoriu
Guest
Sfârșitoriu

Dar Adrian Ionel rămâne la Unifarm?
Cu studii la Spiru Haret și cAcademia SRI la Academia SRI?
Nu vedeti ca SRIstii fac afaceri cu medicamente!?

loading...