Declarații pe propria răspundere, vândute cu un leu într-o comună din Vrancea. Ce spune primarul

Declarațiile pe proprie răspundere distribuite de primăria unei comune din Vrancea sunt vândute de magazinele sătești cu un leu bucata. Situația a fost dezvăluită chiar de edil.

Întâmplarea are loc în comunca Broșteni, din județul Vrancea, unde primarul Emilian Dumitriu a dezvăluit că declarațiile pe proprie răspundere, de care oamenii au nevoie pentru a ieși pe stradă, sunt vândute cu un leu în magazine, deși el le-a dat pentru a fi distribuite gratuit.

”Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți responsabili, să nu le vindeți între voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână.

Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil.
Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați”, a scris primarul pe contul său de Facebook.

”Nu vreau să plângem mai târziu”

”Totodată, vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la câteva zile.

Vă rog, vă rog și iar vă rog, stați în casă, nu vreau să plângem mai târziu, trebuie să ne vedem sănătoși și să trecem cu bine peste aceasta perioadă.

Stați în casă dacă vă pasă de cei de lângă voi: vecini, prieteni, rude, consăteni, bătrâni, bolnavi, copii!”, a mai scris primarul Dumitriu.
Sursa: StirilePROTV.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments