De râsul curcilor! Ce a scris un bărbat din Craiova în declarația pe propria răspundere: „Motivul ieșirii este de la bloc până la…”

Deși situația medicală actuală numai la momente vesele nu îndeamnă, există și situații hilare în care, pur și simplu, nu ai cum să nu zâmbești. Iar unele dintre ele devin virale. De data aceasta este vorba despre un craiovean care s-a decis să iasă din casă pentru a-și cumpăra alimente, așa că a completat, conform legii, declarația pe propria răspundere.

Faptul că a completat-o este o notă bună, în condițiile în care destui teribiliști ies la grătare și strigă că nici măcar nu există coronavirus în lume, totul fiind doar o ”mișcare politică”. Dar craioveanul în cauză a reușit să ”dea lovitura” și în ceea ce privește redactarea declarației pe propria răspundere, iar mesajul său ”vorbește” de la sine.

Subsemnatul (…) cu domiciliul în Craiova, jud. Dolj, (…). Motivul ieșiri este de la bloc până la KARFURRE pt. ALIMENTE”, a scris craioveanul respectiv în declarația pe propria răspundere, demonstrând că gramatica limbii române rămâne extrem de complicată și în vremea pandemiei de coronavirus.
”Ăsta nici numele nu l-a scris corect din prima”, ”Unii nu știu deloc să scrie și tocmai ei ies”, ”Din păcate așa specimene sunt foarte multe… ”, ”Nu știu unde o sa ajungem… Asta este realitatea”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de internauți după ce au citit respectiva declarație pe propria răspundere.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments