Doi tineri indragostiti si-au anulat nunta dupa ce tatal mirelui a fugit cu mama miresei: ”Aveau o aventura de mult timp!”

Viața a doi tineri îndrăgostiți a luat o întorsătură neașteptată chiar cu o lună de zile înainte de nuntă. Cei doi au fost nevoiți să-și anuleze nunta, întrucât tatăl mirelui a fugit cu mama miresei.

Deși pare o poveste desprinsă din telenovele, cazul a avut loc în Gujarat, India. Se pare că cei doi tineri programaseră să se căsătorească în a doua săptămână din februarie. Cu o lună înainte, însă, tatăl mirelui, un om de afaceri de 48 de ani din industria textilă, ar fi fugit cu mama miresei, o femeie de 46 de ani pe 10 ianuarie, potrivit The Times of India.

Cei doi „fugari” se ştiu din copilărie şi erau vecini de cartier. Bărbatul a dispărut din regiunea Katargam din Surat, iar femeia a fost văzută ultima dată la casa ei.

Familiile celor doi i-au dat dispăruţi la poliţie, dar bănuiesc că au o aventură.

”Unii dintre prietenii lor apropiaţi ne-au informat că cei doi au fugit împreună şi că au mai avut o relaţie în trecut”, a declarat o rudă a mirilor pentru presă. (Sursa: a1.ro)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments