Dragoste fulgeratoare Ea 80, el 35! ! „Ne-am vazut si la cateva ore am facut amor. M-am simtit din nou fecioara”

O bunică în vârstă de 80 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord plănuiește să se mărite cu un bărbat de 35 de ani, originar din Egipt, deși ea este mai în vârstă cu un deceniu față de mama lui.

Femeia în vârstă de 80 de ani, Iris Jones, s-a îndrăgostit de Mohamed Ahmed Irbriham pe Facebook și i-a sărit în brațe la prima întâlnire.

În câteva ore, patru decenii lipsite de amor au fost date uitării de bunica de 80 de ani. În viața ei și-a făcut loc pasiunea.

La patru zile după ce s-au întâlnit au încercat să se căsătorească în Cairo, dar nu au avut documentele necesare. În prezent, Iris Jones face economii ca să se poată întoarce la iubitul ei, în ciuda faptului că familai ei nu este de acord.

Bunica de 80 de ani insistă că Mohamed nu urmărește să obțină banii ei și că nici nu încearcă să obțină un pașaport către Regatul Unit.

„Dacă se însoară cu mine pentru averea mea, va fi foarte dezamăgit, pentru că eu trăiesc doar dintr-o pensie. I-am spus de la bun început. În Egipt am fost destul de cheltuitori. Am mers la cele mai bune restaurante în fiecare zi și am împărțit cheltuielile în jumătate”, a spus bunica.

„El a spus chiar că va semna un acord prenupțial, pentru că mă vrea pe mine, nu casa mea. Am trăit mulți ani încercând să îi fac pe alții fericiți, acum vreau doar să mă căsătoresc cu bărbatul pe care îl iubesc, înainte să mor. Eu întotdeauna am fost puțin rebelă, iar el este perfect pentru mine”, a adăugat ea.

Iris Jones a povestit și cum a decurs prima ei întâlnire cu Mohamed: „Am fost șocată de cât de înalt este. Are 1,87 de metri, iar eu sunt foarte scundă, dar nu a contat. M-a îmbrățișat”.

La câteva ore după, au făcut amor, iar despre această experiență, bunica a spus: „A fost incredibil. M-am simțit ca prima dată, din nou. Nu a fost ușor, dar a fost foarte romantic”.

Bunica a mai povestit că a divorțat de fostul ei soț în urmă cu 40 de ani și că nu avea o viață amoroasă fericită cu el.

Iris, care a lucrat ca femeie de serviciu, trăiește dintr-o pensie de 200 de lire sterline și dintr-un ajutor pentru persoane cu dizabilități. Are o casă în valoare de 220.000 de lire sterline.

Mohamed are puține economii, după ce și-a dat demisia, deoarece șeful lui a refuzat să îi dea liber ca să se întâlnească cu Iris. El a insistat că nu are interese materiale în relația cu bunica de 80 de ani.

Cei doi fii ai lui Iris nu au primit bine vestea că mama lor vrea să se mărite cu un bărtbat mai tânăr decât ei. Dacă Steve, înm vârstă de 54 de ani, a acceptat oarecum situația, Farren, în vârstă de 53 de ani, nici nu vrea să audă.

Mama lui Mohamed, în schimb, în vârstă de 70 de ani, nu are nimic împotrivă cu relația lor. Femeia se bucură că fiul ei a găsit femeia pe care vrea să o ia de soție și că vârsta reprezintă doar un număr. (Sursa: a1.ro)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments