Există viață și după Reghecampf! Anamaria Prodan este din nou îndrăgostită: „Mă așteaptă până divorțez!” Condiția pusă noului iubit


Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani) sunt în plin proces de divorț. Iar la cum evoluează declarațiile dintre cei doi, acesta nu se va produce pe cale pașnică.

Impresarul FIFA îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a fost infidel și că își neglijează copilul comun, pe Laurențiu Reghecampf Jr. (13 ani). Însă, nu numai antrenorul Universității Craiova a reușit să-și refacă viață, alături de Corina Caciuc (30 ani).

Anamaria Prodan a afirmat că este un bărbat special în viața sa, care așteaptă ca femeia de afaceri să divorțeze.

„Da, îmi place foarte tare cineva, mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu iubește copiii, dacă eu nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecampf. Vine dintr-o altă lume, o lume foarte sus”, a declarat Anamaria Prodan pentru canalul de YouTube ”theXclusive”.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers”
„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani.

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, spunea Anamaria Prodan pentru Fanatik, în urmă cu câteva luni.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments