Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Florin Salam și Roxana se pregătesc să facă nunta după o relație de opt ani și trei copii. Iată ce dezvăluiri au făcut cei doi despre marele eveniment din viața lor.

Florin Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit trei copii. Superba brunetă a apărut în viața artistului atunci când avea ce mai mare nevoie de afecțiune și înțelegere.

Relația lor a devenit foarte puternică în cei opt ani de când formează un cuplu, însă niciodată nu au discutat despre o posibilă nuntă. Deși sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor persoanlă, cei doi nu ezită să își țină la curent fanii cu cele mai importante vești.

De curând, artistul și soția lui au dezvăluit, fără ezitare, că se pregătesc intens pentru nuntă. Iată ce detalii a oferit aceștia despre cel mai special eveniment al vieții lor.

Când vor face nunta Florin Salam și Roxana Dobre
Roxana Dobre l-a cucerit pe cântărețul de manele încă din prima clipă, iar acesta s-a decis să-i ofere inelul de logodnă în urmă cu mulți ani. După opt ani în care au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri, Florin Salam și partenera sa s-au decis să facă pasul cel mare spre altar.

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Aceștia au pus la punct fiecare detaliu legat de marele eveniment, iar acum așteaptă cu nerăbdare cea mai importantă zi a vieții lor.

Florin Salam le-a povestit reporterilor de la Xtra Night Show că nunta va avea loc anul acesta, însă nu a oferit prea multe detalii despre data exactă, relatează spynews.ro.

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a declarat artistul, conform sursei citate mai sus.

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit civil în anul 2021
Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit civil în urmă cu aproximativ 6 luni. Cei doi au avut parte de o petrecere discretă, alături de prietenii apropiați și familie.

Superba brunetă este cea care a publicat o imagine de-a dreptul superbă pe rețelele sociale de la starea civilă. Soția artistului a îmbărcat o rochie albă și mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice. Mai mult decât atât, ținuta i-a lăsat la vedere decolteul generos și talia de invidiat.
Nici Florin Salam nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a îmbrăcat un sacou elegant pe care l-a asortat cu o cămașă neagră și o pereche de ochelari de soare.


Postarea Roxanei Dobre a generat mai bine de 5.000 de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali, semn că mulți s-au bucurat pentru relația fericită pe care o au cei doi.
sursa: a1.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments