FOTO: Apartament din Cluj, este scos la vânzare pentru suma de 635.000 de euro!

Piaţa imobiliară din Cluj oferă continuă să șocheze. După garsionera de 11 metri pătraţi care a fost închiriată cu 180 de euro pe lună, acum a apărut un nou anunţ surprinzător. Un apartament de 4 camere este scos la vânzare pentru nu mai puţin de 635.000 de euro.
Apartamentul se afla în zona Grigorescu din Cluj şi are o suprafaţă utilă de 185 metri pătraţi. Potrivit anunţului prezentat de agenţia imobiliară, apartamentul este complet mobilat şi utilat şi are două băi. Acesta mai vine „la pachet” cu trei locuri de parcare şi o terasă de 270 de metri pătraţi.

„Vă prezentăm un apartament tip penthouse demn de luat în considerare situat într-un imobil construit în anul 2012 pe 5 niveluri, ideal pentru persoanele care își doresc să locuiască într-o zonă liniștită și cu acces facil către toate punctele de interes ale orașului.

Disponibil pentru ocupare imediata apartamentul este pregătit pentru rezidenta si pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Intregul apartament este luminos si echilibrat din punct de vedere vizual si va asteapta sa il descoperiți și să vă bucurați de confortul și de amplasarea excelentă a acestuia, învecinându-se cu Parcul Central, dar și alte spații verzi pe care cartierul Grigorescu le pune la dispoziție. Reprezintă o dovadă în plus a bunului gust și a simțului practic atât în alegerea culorilor și a finisajelor, cât și în amenajare”, se arată în anunţ, potrivit clujcapitala.ro.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments