O monedă românească din 2006 a ajuns să valoreze acum 9.000 de euro!

Cine are acasă monede vechi în ediţii limitate s-ar putea să stea pe o mică avere fără să ştie. Cea mai mare casă de licitaţii din ţară organizează o vânzare de arta istorică a cărei piesă de rezistenţă este o monedă de 50 de lei din 2006. Aceasta are un preţ de pornire de 9.000 de euro.
Moneda este piesa de rezistență la vânzarea de artă istorică organizată de cea mai mare casă de licitații din țară. Dacă ai acasă monede vechi în ediţii limitate, ai putea face o mică avere din vânzarea uneia dintre ele.

Este vorba de moneda de 50 de lei din 2006, care are un preţ de pornire de 9.000 de euro la vânzarea de artă istorică organizată de cea mai mare casă de licitații din țară

Această monedă este una specială și este considerată piesa de rezistență a licitației. E făcută din aur şi are un preţ de pornire atât de mare pentru că tirajul a fost extrem de limitat, de doar 35 de piese. Comoara despre care vă vorbim este moneda comemorativă de 50 de lei a Academiei Române din anul 2006.

În cadrul acestei licitații de artă istorică, următoarea piesă de rezistenţă este tot o monedă, una din anul 1876, din argint. Este vorba despre o monedă de 1 leu, care are un preţ de pornire de 3.000 de euro.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments