FOTO: Fiica celui mai temut interlop a rupt gura târgului. Aroganță de zeci de mii de euro

În timp ce Sile Cămătaru se află după gratii, Rebecca, fiica sa, se distrează de minune și pare că nu are nicio grijă.

Recent, aceasta a postat pe rețele sociale o fotografie cu care a rupt gura târgului. Rebecca s-a fotografiat în parcarea unui mall din Capitală, lângă un Mercedes deosebit, pe care ea și șoțul său l-au achiziționat în toamna anului trecut.

“Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încălca mai târziu”, este mesajul care însoțește fotografia postată de fiica lui Sile Cămătaru.

Mașina a costat 100,000 de mii de euro.

Sile Cămătaru, a rămas singur în spatele gratiilor. Acesta a transmis un mesaj disperat, prin intermediul avocatului, în care informa că s-a efectuat un un transfer dubios, dispus de şefii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

După ce a obținut aprobarea de a ispăși restul pedepsei în regim semi-deschis, Sile Cămătaru spera că va ajunge la Bucureşti, la Jilava. Cu toate acestea, reprezentanții ANP au decis să-l transfere pe interlop la Penitenciarul Mioveni, cu toate că acesta explicase că are probleme de sănătate grave.

“Vor să mă omoare! Ei ştiu că sunt bolnav şi că nu aş rezista să fiu transportat câte 260 de kilometri, dus-întors, prin căldură, nedormit… Deşi legea îi obligă să mă transfere aproape de localitatea de domiciliu, mai ales că mai am şi un alt dosar la Bucureşti, au susţinut că nu au locuri la Jilava şi m-au trimis la Mioveni. Vor să mă ţină toată ziua pe drumuri, între Mioveni şi Bucureşti, ca să mor din cauza afecţiunilor pe care le am şi a epuizării”, se plângea Sile, potrivit avocatului, scrie Cancan.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments