Gest de milioane făcut de Gigi Becali! A cumpărat mii de teste pentru coronavirus. Unde vor fi trimişi cei testaţi pozitiv cu COVID-19

Gigi Becali impresionează și de această dată cu implicarea de care dă dovadă în problemele cu care se confruntă România la această oră. În plină pandemie, omul de afaceri Gigi Becali a achiziționat 2.000 de teste pentru testarea de coronavirus.

“Clinica mea face teste de coronavirus, am luat și 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, vedem perioada optimă când să începem pregătirea. Le facem testele și intră în carantină la baza sportivă, ca noi avem acolo toate condițiile.”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club de la Digi Sport.

„Mă sună doctorii și bătrânii și plâng, îmi cer să le aduc măști și mâncare!” Gigi Becali, furios pe situația din spitale

Finanțatorul de la FCSB a dezvăluit că lumea îl sună pentru a-i cere măști și mâncare, pentru că spitalele sunt deficitare la acest capitol.

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare.

Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.

Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! Ce să joci în România fotbal? Eu la revedere… Ce să fac cu Belarusul, pe mine mă interesează să scot bani din fotbal.

Eu am spus că în țările ortodoxe nu va fi boala așa de grea. Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor”, a explicat Gigi Becali.
Sursa: digisport.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments