Gigi Becali, anunț de ultim moment: „Dau statului 10 milioane de euro, fără dobândă, ca să ajut”


Gigi Becali a anunțat că este dispus să împrumute statul cu 10.000.000 de euro, fără dobândă, dacă i se va oferi un cadrul legal. Patronul clubului FCSB consideră că autoritățile trebuie să dea dovadă de mobilizare în această perioadă, în care economia trebuie repornită.

Semnal de alarmă tras de Gigi Becali
Efectele produse de pandemia de coronavirus nu se vor opri pe 15 mai, când starea de urgență va fi ridicată, și, chiar dacă, poate, numărul de cazuri de infectare va cunoaște o scădere importantă, daunele economice vor fi, conform specialiștilor, uriașe.

Gigi Becali consideră că președintele și Guvernul trebuie să permită un cadru legal care să le permită tuturor oamenilor de afaceri interesați să împrumute statul pentru a diminua, pe cât posibil, efectele crizei economice cauzate de pandemie.

Patronul clubului FCSB transmite că este dispus să ofere un împrumut care se ridică la 10.000.000 de euro.

„Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.”

Sursa: fanatik.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments