Gigi Becali, anunț de ultim moment: „Dau statului 10 milioane de euro, fără dobândă, ca să ajut”


Gigi Becali a anunțat că este dispus să împrumute statul cu 10.000.000 de euro, fără dobândă, dacă i se va oferi un cadrul legal. Patronul clubului FCSB consideră că autoritățile trebuie să dea dovadă de mobilizare în această perioadă, în care economia trebuie repornită.

Semnal de alarmă tras de Gigi Becali
Efectele produse de pandemia de coronavirus nu se vor opri pe 15 mai, când starea de urgență va fi ridicată, și, chiar dacă, poate, numărul de cazuri de infectare va cunoaște o scădere importantă, daunele economice vor fi, conform specialiștilor, uriașe.

Gigi Becali consideră că președintele și Guvernul trebuie să permită un cadru legal care să le permită tuturor oamenilor de afaceri interesați să împrumute statul pentru a diminua, pe cât posibil, efectele crizei economice cauzate de pandemie.

Patronul clubului FCSB transmite că este dispus să ofere un împrumut care se ridică la 10.000.000 de euro.

„Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.”

Sursa: fanatik.ro

3
Scrie un comentariu

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Bucur Grani IonelIoana mustoCODRU MARUA Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
CODRU MARUA
Guest
CODRU MARUA

DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE

Ioana musto
Guest

Da DNULE GIGI BECALI DV SINTETI SINCER DAR CEILALTI CARE AJUTA SINT TOT ASA ? SOGUR NU FIECARE O SA CEARA CEVA IN SCHIMB AI NU ESTE CORECT IARASI SE AJUNGE LA COMPROMISURII NEPLACUTE IN CINE SA MAI AI INCREDERE IN ZIUA DE AZI MAI MULTI RAI DECIT BUNII DZEU SA VA DEA SANATATE SI SINCERITATE

Bucur Grani Ionel
Guest
Bucur Grani Ionel

De aceşti bani 10 milioane de Euro mai de graba cumpara aparatura noua unor spitale de cit să ajunga bani pe mina unor hoti ca cei din parlament să faca un spital super modern din acesti bani cu aparatura super performanta să nu mai ajungem să ne operam prin tari straine aceasta cred că va fii cea mai mare pomana şi binecuvintata de domnia sa Gigi Becali

loading...