Gigi Becali vrea sa testeze gratuit populatia, dar nu are autorizatie!

Gigi Becali anunta ca a cumparat teste pentru coronavirus si vrea sa testeze gratuit populatia, insa Ministerul Sanatatii nu ii da aviz pentru inceperea testarii.

„Am facut cerere, am intervenit si cu pile, ca sa le spun asa, ca sa ne dea aprobarea sa facem teste. Am luat doua mii de teste. Nu pot, am cerut aprobarea. Eu nu vreau sa iau 350 de lei pe test, ca celelalte spitale private. Eu vreau sa le fac gratuit. Eu nu vreau niciun ban. Astept aprobarea de cinci zile”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Intrebat daca el s-a testat, Gigi Becali a raspuns: ” Eu nu m-am testat, dar daca imi da aprobarea ma testez si eu si toata familia. Testez si toata echipa de fotbal”.

Pana astazi, 26 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 28 la Bucuresti, 6 la Craiova, 5 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 15.998 de teste, din care 823 in unitati medicale private.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments