VIDEO: Un tanar a iesit pe strazi sa faca live dupa ora 22:00! Ce a trait, l-a îngrozit! ”Fratilor, va rog, nu mai iesiti din casa”!

Mihai un tânăr din Arad, a devenit viral pe conturile de socializare după ce două nopți la rând a ieșit în oraș și a făcut live din centrul orașului, în ciuda ordonanțelor militare și a pericolului de a se îmbolnăvi.

A luat două amenzi în două seri
Bărbatul s-a ales cu două amenzi, ba chiar s-a filmat și lângă mașina poliției, însă ce l-a determinat să termine cu această joacă a fost o discuție cu un om al legii. Acesta ar fi izbucnit în lacrimi, la secția de poliție și i-ar fi povestit situația disperată din spitalul din Arad. Live-urile bărbatului au fost urmărite de mii de persoane în timp real.
După această discuție, tânărul teribilist a anunțat public faptul că nu va mai ieși din casă.

”Plângea polițistul când mi-a povestit ce e în spitale”
”Când să mă dau jos de pe bicicletă, după ce mi-au închis live-ul, unul în spatele meu… o sărit pe mine… Om de la armată…pe mine călare, pe bicicletă. ”Vii cu mine, la poliție”… Aoleu, acum am pățit-o.

Când m-au băgat în postul de poliție, erau 7-8 de la armată și polițiști. Or zis: ”mă, tu nu ești normal, mă, copile. Aseară ți-am dat un avertisment, ce să-ți mai fac acum?”, mi-o zis. Transpirațiile m-au luat acolo…

Băi, fraților, să știi că am ajuns la concluzia că, haz de necaz, glume-neglume, când mi-or spus aia ce se întâmplă în lume… mi-o venit să plâng.E teroare în spitalele din România. Și la noi în Arad. Mi-au spus polițiștii că acolo sunt doctorițele care plâng prin saloane că le e frică. Și e plin de oameni, îs bolnavi.

Aseară am făcut glume, acum nu mai e de glumit. Fraților, trebuie să stăm în casă. Ne place, nu ne place. trebuie să stăm în casă… Unul dintre polițiști a început să plângă. Pe ei nu-i lasă în spital. E plin de oameni bolnavi și nu știu cât mai au de trăit. Mi-au spus: ”Mor oameni și tu faci live! Ce exemplu iau copiii de la tine, mă?”… Bă, mi-a picat fața jos… Aș fi vrut să dau timpul înapoi… Vă spun: nu mai ieșiți din casă dacă nu aveți o urgență”, a povestit arădeanul într-un live pe contul lui de socializare.


Sursa: wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments