Ieșeancă, obligată să plătească daune soțului, care a aflat că l-a părăsit de pe Facebook

O femeie din Iași a fost obligată de instanță să îi plătească daune morale fostului soț, după ce acesta a aflat de pe Facebook că l-a înșelat și părăsit.

În urmă cu un an, femeia l-a părăsit pe bărbat, iar acesta a aflat de pe Facebook că ea ar fi plecat în străinătate cu un alt bărbat. Mai mult, ea a postat fotografii cu cel pentru care îl părăsise, anunțându-și prietenii virtuali despre oficializarea acestei relații.

”Clientul meu s-a consumat foarte mult şi a căzut în depresie, am depus la dosar şi înscrisuri medicale care atestă acest lucru. Din această cauză, el a făcut tratament de specialitate peste şase luni, iar, mai apoi, a avut nevoie de consiliere psihologică”, a declarat avocata bărbatului.

Ea a mai precizat că și în instanță, femeia a venit însoțită de noul ei iubit, recunoscând chiar că relația celor doi a început în timpul căsătoriei.

Magistrații Judecătoriei Iași au decis ca femeia să îi plătească fostului soț despăgubiri morale în valoare de 2.000 de lei, însă decizia nu este definitivă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments