Ieșeancă, obligată să plătească daune soțului, care a aflat că l-a părăsit de pe Facebook

O femeie din Iași a fost obligată de instanță să îi plătească daune morale fostului soț, după ce acesta a aflat de pe Facebook că l-a înșelat și părăsit.

În urmă cu un an, femeia l-a părăsit pe bărbat, iar acesta a aflat de pe Facebook că ea ar fi plecat în străinătate cu un alt bărbat. Mai mult, ea a postat fotografii cu cel pentru care îl părăsise, anunțându-și prietenii virtuali despre oficializarea acestei relații.

”Clientul meu s-a consumat foarte mult şi a căzut în depresie, am depus la dosar şi înscrisuri medicale care atestă acest lucru. Din această cauză, el a făcut tratament de specialitate peste şase luni, iar, mai apoi, a avut nevoie de consiliere psihologică”, a declarat avocata bărbatului.

Ea a mai precizat că și în instanță, femeia a venit însoțită de noul ei iubit, recunoscând chiar că relația celor doi a început în timpul căsătoriei.

Magistrații Judecătoriei Iași au decis ca femeia să îi plătească fostului soț despăgubiri morale în valoare de 2.000 de lei, însă decizia nu este definitivă.

Scrie un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
loading...