Inconștiență l-a costat scump! Un tânăr s-a ales cu dosar penal şi o amendă de 20.000 de lei. Care este motivul?

Inconștiența l-a costat grav pe un tânăr Alba, care s-a ales cu dosar penal și o amendă de 20.000 de lei.
Bărbat în vârstă de 32 de ani a fost prins de poliție, după ce a ieșit pe străzile comunei Mihalţ pentru a-și testa autoturismul abia cumpărat.

În timpul plimbării, bărbatul a acroşat o mașină parcată, după care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și s-a opus recoltării mostrelor de sânge.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, l-au prins pe un tânăr de 32 de ani, pe raza comunei Mihalt, după ce acesta provocase un incident.

Băut și fără permis
Tânărul care se afla într-o vădită stare de ebrietate şi le-a spus oamenilor legii că a ieşit la o plimbare pentru a-și testa mașina abia cumpărată, pentru a vedea cum merge.

În timpul verificărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din cauză că a refuzat se supună testării cu aparatul etilotest, acesta a fost condus la spital, pentru a i se recolta mostre de sânge, pentru a se putea stabilii valoarea alcoolemiei din sânge, însă și de această dată a refuzat să se supună procedurii, scrie adevărul.ro

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal, pentru că a condus fără permis şi pentru că a refuzat să i se preleveze de mostre biologice.

Mai mult decât atât oamenii legii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3 din 2020.
Sursa: substantial.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments