Ce a patit o femeie din Bacau din cauza unui dezinfectant din market: ” M-am dat cu dezinfectant de la ei..”

In plina pandemie romanii incearca sa protejeze cum pot mai bine si sa respecte recomandarile medicilor.
Asa a facut si aceasta doamna din Bacau, care s-a ales o iritatie din cauza unui dezinfectant folosit la intrarea intr-un market. Chiar femeia a povestit pe reteaua de socializare ca a fost la cumparaturi, iar cand plecat spre casa s-a dezinfectat cu produsul; pus la dispozitie de magazin.

”Ieri am fost la cumpărături la super market (…) din Bariera si inainte sa ies din magazin m-am dat cu dezinfectant de la ei,pana am ajuns acasă simteam cum ma ard mâinile, cand am ajuns acasă m.am spălat cu apa si sapun, a mai pățit cineva asa ceva de la dezinfectant? Ma ustură de mor, zici ca-s fiartă in oala!”, a scris femeia pe pagina sa de socializare.

S-a umplut de bubite mici si dureroase, chiar incercand sa se protejeze de temutul virus, iar reactiile oamenilor au fost la extreme:
”Este o reacție alergică, clar. Trebuie sa vă vadă un medic neapărat și sa va dea informații cei de la penny despre conținutul substanței respective. Însănătoșire grabnică!”, ”Clar reacție alergică, eu am pățit cu băiatul, mi-a făcut alergie la un medicament și s-a umflat la mâini și a făcut și s-a umplut de bubițe mici.Doza dubla de aerius și și -a revenit in 5 min. Multa sănătate !”, ”Eu așa ma fac de la clor , chiar zilele trecute am pățit-o intr-un magazin aveau clor la dezinfectarea mâinilor !????‍♀️”, ”Este o alergie eu am pățit mai demult fiindca lucram in curățenie si umblam cu solutii”, ”Ma tu ai gresit locul unde sa te dai cu dezinfectant!!! Pe creier trebuie sa te dai nu pe mâini … ????????????”, ”Ati facut alergie! Eu aveam exact asa pe mâini,dar aveam si de la încheietura mâinii in sus,am spălat la mâna ca nu aveam masina automată si am pus mult dero si am facut alergie, dar a dispărut singura in cateva zile ca nu aveam nici ce sa iau de alergie,ca de obicei nu fac alergie la oriceLa noi in magazine au doua dezinfectante: unul pt maini, si celalalt pt obiecte. Poate le ati incurcat!????”, ”Probabil ai alergie la vreun ingredient … din pacate dezinfectantii ataca si pielea sensibila nu doar microbii ????”, au comentat internauții care au văzut respectivele fotografii postate de femeia din Brăila.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments