La Giurgiu Pacienții INFECTATI cu Covid-19 se întrec în curse cu cărucioare, pe holurile spitalului

Imagini cu doi pacienți infectați cu Covid, internați în Spitalul Județean Giurgiu au apărut vineri sară, fiind distribuite pe rețelele de socializare.

Subiectul a fost preluat de televiziunea Digi 24, conform căreia doi pacienți infectați cu coronavirus, aflați în cărucioare cu rotile, s-au luat la întrecere pe holul secției cu bolnavi de Covid-19 din Spitalul Județean Giurgiu.

Imaginile au fost filmate de alți pacienți infectați cu SARS-CoV-2, care au ieșit din saloane și au fost martori la întreaga scenă.

Conducerea spitalului a dispus o anchetă internă. Anchetă face și Poliția din Giurgiu.

Digi24 a contactat Spitalul Județean din Giurgiu și managerul a confirmat că sunt imagini surprise în secția de boli infecțioase a instituției medicale, iar cei doi pacienți sunt infectați cu Covid-19. Managerul a refuzat să spună câți pacienți infectați cu noul coronavirus sunt internați aici, dar din imagini se vede că sunt cel puțin cinci persoane. Managerul spune că fiecare stă în salonul propriu, însă pentru că se simt bine și pentru că probabil că s-au plictisit, pacienții au ieșit pe holul spitalului.

În orice caz, imaginile cu cei doi pacienți care fac întrecere pe hol din cărucioarele cu rotile au apărut pe rețelele sociale, iar managerul spune că a sesizat poliția, pentru că pacienții nu ar fi avut voie să iasă din saloane. Pe de altă parte, el a declanșat și o anchetă internă, pentru a vedea cum s-a putut întâmpla acest lucru.

Fiind o „zonă roșie” a spitalului, personalul medical nu stă acolo, ci într-un alt spațiu, dintr-o „zonă verde”.

De altfel, filmarea și distracția s-au întrerupt când cadrele medicale au observat ce se întâmplă și le-au atras atenția. Ancheta va stabili dacă a fost vorba și despre o neatenție sau neglijență a cadrelor medicale – informează Digi 24.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Costin Red
11/04/2020 17:03

Filmarea unde e? Ca, nu o vad.