La violență trebuie răspuns cu violență!, anunță Traian Berbeceanu care cere toleranță zero pentru „derbedei”

Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului de Interne, anunță că polițiștii și jandarmii vor reacționa cu duritate față de încălcările cu violență ale legii. În ultimele zile au avut loc mai multe scandaluri de amploare în cartiere de rromi din Brașov, Hunedoara și București.

„Nu am să va spun nici cu cât la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu va interesează.

Am să va spun însă, simplu, că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți.

Am să va spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărâți și determinați să va protejeze, pe voi cei mulți, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos.

Am să va asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria.
Iar ‘vitejilor’ care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și ‘specialiștilor’ care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul asta nu au apărut filmulețe pe net.

Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments