Tăriceanu lansează un scenariu halucinant:”Marele Plan” din spatele măsurilor de izolare

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un scenariu halucinant. El susține că întreaga retorică a președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului pe tema persoanelor de peste 65 de ani vizează, de fapt, alegerile locale, atunci când vor recomanda persoanelor în vârstă să nu iasă din case, asta pentru a dinamita scorul celor de la PSD.

”Eu cred că după ce Vela a acționat foarte eficient în ”Operațiunea Sparanghelul”, eu cred că a considerat că poate deveni un jucător de prim plan politic și a luat această inițiativă (protocolul MAI-BOR n.r.), care probabil că a avut acordul lui Orban și Iohannis, că nu se putea altfel, numai că cei doi, speriați de reacția media, au dat înapoi și l-au lăsat în off-side pe Vela. ”Operațiunea Lumina” era menită să atragă electoratul religios, oameni mai bisericoși, dar a fost un rateu total.

Mai văd și această chestiune cu interdicțiile impuse persoanelor peste 65 de ani. Nu cred că un om de peste 65 de ani este mai puțin responsabil decât unul de 25 de ani să nu știe cum să-și ia măsurile de protecție, dar scopul este de a-i speria pe cei în vârstă pentru alegerile locale, când vor dori, de fapt nu vor mai putea să ia măsurile restrictive, dar în schimb le vor recomanda să stea în case. Acesta este tocmai electoratul PSD și într-o proporție semnnificativă și electoratul ALDE.

Totul o văd într-o cheie politică, electorală. Și această campanie publică de spălare a Guvernului, să uite lumea că ei la început au ignorat criza și se jucau de-a anticipatele. S-au băgat milioane de euro din bani publici.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu.

Sursa: frip.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments