Mărturia unui pastor din Suceava infectat cu noul coronavirus, după o lună de chin. „Am văzut scene care m-au marcat pe viață” – VIDEO

Pastorul Daniel Grigoriciuc a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul, care este directorul postului de radio Vocea Evangheliei Suceava, a stat în comă indusă şi estee internat de o lună la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

Daniel Grigoriciuc şi soţia acestuia, Tabita, s-au infectat cu COVID-19 şi au fost internaţi, în luna martie, în Spitalul Judeţean Suceava. Starea de sănătate a pastorului s-a agravat, motiv pentru care a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Conform monitorulsv.ro, pastorul sucevean a relatat la radio, de pe patul de spital, prin ce a trecut. Daniel Grigoriciuc a povestit că s-a întors dintr-o slujire din Belgia și „la un moment dat am simţit că sănătatea mi se şubrezeşte şi s-a dovedit că eram infectat. Şi eu, şi soţia am ajuns la spitalul din Suceava, de unde eu, din cauza agravării stării, am ajuns la Iaşi”.

Pastorul s-a declarat impresionat de dragostea tuturor celor care s-au rugat pentru el, precizând că „vreme de o lună nu am vorbit decât cu mine însumi şi cu Dumnezeu”.

În privința situației actuale, Daniel Grigoriciuc a subliniat faptul că „Domnul ne-a arătat cât de uşor se poate muri, că nu ne putem bizui pe noi, că trebuie să ne bizuim pe el”, adăugând că „am fost la terapie intensivă, am văzut scene care m-au marcat pe viaţă. Medicii au recunoscut că din punct de vedere medicală singura mea şansă a fost Dumnezeu. Acum am vigoare, poftă de mâncare şi poftă de viaţă”.

Sursa: romaniatv.net

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments