VIDEO – Incidentul din Rahova are și victime colaterale. „Ne-au bătut mascații și au zis că din greșeală”

Acuzații grave! Mai mulți tineri din Rahova au susținut într-un live pe Facebook că au fost bătuți în timpul intervenției polițiștilor și jandarmilor în cartierul bucureștean Rahova, în prima zi de Paște, deși erau nevinovați. Printre aceștia se numără și un copil de 13 ani.

Într-un live pe Facebook, mai mulți tineri, printre care și un minor, au acuzat că au fost bătuți nevinovați, de Paște, când polițiștii și jandarmii au intervenit în cartierul Rahova din București.

Astfel, tinerii, vizibil răniți, au povestit în fața telefonului mobil că mascații au intrat peste ei în casă, în timpul scandalului și i-au bătut, deși ei nu ar fi fost vinovați.

Unul dintre tineri a declarat, în live-ul de pe Facebook, că „au intrat peste noi, ne-au bătut și apoi au spus că a fost o greșeală”.

În imagini apare apoi și un minor. Cei din jur explică faptul că acesta are doar 13 ani și că a fost și el victimă colaterală a scandalului monstru din cartierul bucureștean Rahova.

Amintim că zeci de oameni au făcut scandal în prima zi de Paște, în Rahova și i-au provocat într-un live pe Facebook, pe polițiști, să vină la ei.

Oamenii legii au răspuns solicitării și așa, sute de polițiști și jandarmi au intervenit în cartierul bucureștean Rahova. În timpul intervenției au fost trase și câteva focuri de armă pentru a-i imobiliza pe petrecăreți.

Spartacus, liderul „revoluției” din Rahova, le-a cerut scuze polițiștilor, după ce a petrecut o noapte în arest, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursa: spynews.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments