Mesajul unei fetițe disperate: ,,Arestați coronavirusul, vreau să mă întorc la joacă”

Presa din Italia publică o scrisoare pe care Mia, o fetiţă de doar 6 ani, a trimis-o la sediul poliţiei din Torino. „Ultima dată când am ieșit din casă ca să merg la școală a fost în februarie”, scrie Mia.

Ea este elevă în clasa pregătitoare. Ar trebui să fie. Nu mai merge la şcoală de multă vreme, stă acasă şi desenează, precum alte mii de copii din Italia, curcubee sub care e scris „Andra tutto bene” – „Totul va fi bine”

Luni, Mia a trimis o scrisoare poliţiei din oraşul în care locuieşte. Câteva rânduri scrise cu majuscule, pe o foaie de caiet de matematică. Fetiţa le mulţumeşte poliţiştilor şi carabinierilor, pentru tot ceea ce fac ei în aceste zile grele, însă le transmite şi o mare rugăminte.

”Bună. Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc la Torino și ultima oară cînd am ieșit din casă a fost cînd am mers la școală și la cercetași. Era februarie. Voi, polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul. Vreau să mă întorc la joacă, cu prietenii mei. Vă mulțumesc pentru ceea ce faceţi”, este mesajul fetiței.
Sursa: stirilernl.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments