Mircea Badea, DEZLĂNȚUIT din cauza protocolului cu BOR: „La romanache e ca de obicei, ghiorlaială. Veceul din fundul curții inscripționat în ADN”

Mircea Badea este unul dintre oamenii care nu se tem să spună lucrurilor pe nume și să aibă păreri despre orice. Imediat după acordul încheiat între MAI și BOR, celebrul moderator și-a spus părerea cu privire la acest aspect și susține că împărțirea Luminii Sfinte tuturor oamenilor din țara noastră, în noaptea de Înviere este o adevărată provocare.

Jurnalistul Mircea Badea, reacție extrem de dură la protocolul MAI – BOR. Badea e de părere că ortodocșii ar fi trebuit să își petreacă sărbătorile acasă, fără să ia lumină de la Biserică sau Sfintele Paști, la fel cum au făcut și credincioșii catolici din România.

„La miliarde de catolici s-a putut. Civilizat, de oameni. La grecii ortodocsi se poate. Civilizat, de oameni. La romanache e ca de obicei, ghiorlaiala. Veceul din fundul curtii inscriptionat in adn. Si cu asta, basta”, scrie Mircea Badea pe Facebook.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments