„Nu vă mai credeți invincibili în fața COVID-19! Surioara mea frumoasă abia își începea viața și era sănătoasă tun!”. Cea mai tânără victimă din Europa avea doar 16 ANI!

Cea mai tânără victimă a noului coornavirus în Europa este o adolescentă în vârstă de 16 ani din Franța, care a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, fără să fi avut și alte probleme de sănătate, potrivit surorii ei.

Adolescenta, numită Julie A, a murit miercuri, într-un spital din Paris, după ce, cu o săptămână înainte de deces, a început să „tușească puțin”.

„Nimeni nu este invincibil în fața acestui virus mutant! Trebuie să încetăm să mai credem că noul coronavirus pune în pericol doar bătrânii!

Julie a început să aibă doar o tuse ușoară, în urmă cu o săptămână. În weekend, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, când a apărut și mucus. Am mers la un medic generalist, care a diagnosticat-o cu probleme respiratorii. Nu avea alte boli”, a spus sora ei îndoliată, Manon.

Julie, care locuia în Longjumeau, Essonne, în sudul Franței, alături de familia ei, a fost transferată la Spitalul Necker din Paris.

„Plămânii ei au cedat. Doctorii au făcut tot ce au putut, dar a fost imposibil să o readucă la viață”, a mai spus sora adolescentei, care a ajuns la spital, alături de mama lor, abia după ce Julie a murit.

„A fost devastator! Am avut timp să o vedem, dar a trebuit să ne gândim repede la ce avem de făcut imediat”, a mai spus ea.

Julie va fi înmormântată luni, în orașul ei natal, în prezența a cel mult 10 persoane.

Manon a sus despre sora ei că era „o persoană luminoasă și iubită de toată lumea, căreia îi plăcea să danseze, să cânte și să îi facă pe cei din jurul ei să râdă”.
Sursa: a1.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Eparu
Monica Eparu
27/03/2020 19:12

Dumnezeu sa o ierte ?