PIELE DE GĂINĂ! CLIENȚII DINTR-UN SUPERMARKET AU CÂNTAT “HRISTOS A ÎNVIAT” ÎN TIMP CE STĂTEAU LA COADĂ. ÎN CE ORAȘ DIN ROMÂNIA S-A ÎNTÂMPLAT | VIDEO

Scene impresionante s-au petrecut azi într-un supermarket! Zeci de clienți aflați la cumpărături și alții care stăteau la coadă ca să își plătească produsele au început să cânte “Hristos a Înviat”. Unii dintre aceștia au filmat momentul, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. În timp ce unii au recunoscut că le-au dat lacrimile când au privit înregistrarea emoționantă, alții au spus că au avut celebra piele de găină.

După cum puteți vedea pe filmarea de mai jos, a fost nevoie doar ca o persoană să ia inițiativa… și, după ce a dat tonul, ceilalți i s-au alăturat! Iulian Tocu, unul dintre cei care au cântat astăzi “Hristos a Înviat” într-un supermarket din țara noastră, a scris următorul mesaj când a postat înregistrarea făcută: “Piatra Neamt – 18.04.2020 – Momente deosebite «Manifest pentru credință» – Sărbători Binecuvântate tuturor!”. Este adevărat că Paștele din acest an se desfășoară după reguli stricte din cauza epidemiei de coronavirus, dar oamenii au devenit mai solidari ca niciodată.

La doar cinci ore de la publicare, video-ul de mai jos a fost văzut de aproape 15.000 de ori și a strâns mii de mesaje. “ Piele de găină! ? Sărbători Binecuvântate și multă sănătate”, “ Felicitări, tuturor! Asta înseamnă să fii creștin ortodox și să nu îți fie rușine”, “Hristos A Înviat, nemțenii mei dragi!”,“ Bravo, Iulian!!! Sărbători binecuvantate!!!”, “Adevărat a Înviat!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos.

Sursa: cancan.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments