Un voluntar care actiona in scopuri umanitare a fost batut cu bestialitate de un primar pesedist in judetul Olt

In cursul zilei de astazi, 18.04.2020, in comuna Visina Noua, judetul Olt, a fost organizata o actiune in scopuri umanitare. Aceasta a constat in distribuirea de masti de protectie si produse alimentare catre locuitorii comunei.

Operatiunea a fost desfasurata de voluntari cu respectarea prevederilor ordonantelor militare si a legislatiei in vigoare (declaratie pe propria raspundere, echipament de protectie – masti si manusi – respectare distantare sociala), dupa cum s-a constatat ulterior. Aproape de finalizarea actiunii respective (3 strazi ramase din 17), primarul localitatii, Tol Cristian (PSD), s-a deplasat pe una din strazi si l-a batut pe voluntarul din zona respectiva.

A fost necesara interventia echipajului SMURD pentru deplasarea victimei la Spitalul Corabia si prezenta Politiei Romane pentru investigatii amanuntite. Mentionam ca insotitorii voluntarului nu au raspuns provocarii. E de adaugat ca, prin folosirea violentei, primarul pesedist i-a sustras telefonul mobil personal voluntarului. Exista martori pentru confirmarea celor intamplate, dupa cum ne relateaza localnicii.

Sursa: ziuanews.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gogu
Gogu
18/04/2020 19:42

Asta este principalul motiv pentru care va trebui sa ne debarasam de aceste animale blocate in evul mediu !!

Varga Remus
Varga Remus
18/04/2020 20:25

Sa fie inchis pentru talharie, ca doar talharii voteaza psd.

Ana Rodica
Ana Rodica
18/04/2020 22:13

Sper ca primarul respectiv v-a plăti . Sa înțeleagă ca nu este pe moșia lui .

Paiata Nationala
Paiata Nationala
18/04/2020 22:15

Lulele pesediste! Te bat ca sa-i iubesti…Din dragoste le oferim placute suedeze!

NICULAE EMIL
NICULAE EMIL
19/04/2020 09:18

LA CE NE PUTEM AȘTEPTA DELA NIȘTE BESTII CRIMINALE P. S. D-iste , LIPSITE DE OMENIE ȘI DE O NESIMȚIRE IMENSĂ !?

Tony gogu
Tony gogu
19/04/2020 09:55

Dragi crestini uitati ca Visina Noua este SORA cu Visina VECHE Comuna unde 2 parinti harnici au zamislit un fecior ce sa aliat Comunistilor PSD pe nume Paul stanescu ACESTA detine averi urase si firme ce nimeni nar fi putut detine DE cat supusul clown Paul care a tradat .din interes barbaria securisto-comunista si colectivizarea fortata PACAT domnule Paul ?Stanescu ca iti anulezi adversari ce tear putea inlocui din dinastia Cucerita cu forta de voi Trafe perverse PSD.

Tony gogu
Tony gogu
19/04/2020 09:57
Reply to  Tony gogu

Paulica Alui MACA pacat ca teai nascut oltean se pare ca zestrea ta genetica este din neamul Nord Corean .

Tony gogu
Tony gogu
19/04/2020 10:04

Dragi Visinari cum de va lasa sufletul sa respectati ca PRIMAR un bataus ,cu apucaturi criminale VA amintesc bunici si strabunici vostri au fost BATUTI si batjocoriti de aceste BANDE de securisti tortionari care prin metode greu de descris A luat cu forta TOT ce avea bieti Tarani din Visina noua Vadastra si satele din imprejurimi CUM oameni crestini votati calai comunisti DACA nui alungati din urbea voastra sunteti Lasi SOFI Dedulescu va poate salva de la piieire DACA va promite ca se leappada de satana comunista.

Ana
Ana
19/04/2020 17:39

In PSD sunt numai hoti criminali analfabeti,besti ,care nu au nici o limita ,ei nu gandesc cu capul .Dat in judecata si sa i se ceara daune.