Povestea care a induiosat o lume intreaga! O fetita a mers pe jos, cu fratele in brate, pe un ger cumplit, pentru a cere ajutor

Această povestea a ănduioșat o lume întreagă și în același timp a ridicat foarte multe semne de întrebare. Copila din Alaska a fost nevoită să meargă printr-un ger cumplit, cu frățiorul ei de un an și jumătate în brațe, pentru a căuta ajutor.

Povestea care a înduioșat o lume întreagă! O fetiță a mers pe jos, cu fratele în brațe, pe un ger cumplit, pentru a cere ajutor
Incidentul trist a avut loc în Venetie, Alaska, potrivit FOXNEWS. Copiii au ajuns la ușa vecinilor aproape degerați, într-o stare foarte proastă. Fetița de 5 ani și-a luat fratele mai mic și a plecat în șosete și îmbrăcată foarte subțire să caute ajutor la vecini. Ea fusese lăsată singură în casă și s-a speriat crunt de o pană de curent.

Vecinii au rămas stupefiați când au văzut-o pe micuță la ușa lor, cu frățiorul în brațe. Aceștia au arătat rapid autoritățile și mama lor a fost găsită.

Nu se știe încă motivul pentru care mama ei a lăsat copiii singuri în casă și nici cât timp a lipsit femeia. Julie Peter, mama lor, are 37 de ani. Ea a fost arestată pentru că și-a neglijat ambii copiii minori.

Acuzația principală este că a periclitat bunăstarea unui minor cu premeditare. Ancheta a scos la iveală faptul că a părăsit un minor în vârstă de 5 ani şi un altul în vârstă de 18 luni în locuinţa sa, fără supravegherea unui adult”, arată Departamentul de Siguranță Publică din Alaska.

Scrie un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
loading...