Povestea care a induiosat o lume intreaga! O fetita a mers pe jos, cu fratele in brate, pe un ger cumplit, pentru a cere ajutor

Această povestea a ănduioșat o lume întreagă și în același timp a ridicat foarte multe semne de întrebare. Copila din Alaska a fost nevoită să meargă printr-un ger cumplit, cu frățiorul ei de un an și jumătate în brațe, pentru a căuta ajutor.

Povestea care a înduioșat o lume întreagă! O fetiță a mers pe jos, cu fratele în brațe, pe un ger cumplit, pentru a cere ajutor
Incidentul trist a avut loc în Venetie, Alaska, potrivit FOXNEWS. Copiii au ajuns la ușa vecinilor aproape degerați, într-o stare foarte proastă. Fetița de 5 ani și-a luat fratele mai mic și a plecat în șosete și îmbrăcată foarte subțire să caute ajutor la vecini. Ea fusese lăsată singură în casă și s-a speriat crunt de o pană de curent.

Vecinii au rămas stupefiați când au văzut-o pe micuță la ușa lor, cu frățiorul în brațe. Aceștia au arătat rapid autoritățile și mama lor a fost găsită.

Nu se știe încă motivul pentru care mama ei a lăsat copiii singuri în casă și nici cât timp a lipsit femeia. Julie Peter, mama lor, are 37 de ani. Ea a fost arestată pentru că și-a neglijat ambii copiii minori.

Acuzația principală este că a periclitat bunăstarea unui minor cu premeditare. Ancheta a scos la iveală faptul că a părăsit un minor în vârstă de 5 ani şi un altul în vârstă de 18 luni în locuinţa sa, fără supravegherea unui adult”, arată Departamentul de Siguranță Publică din Alaska.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments