Razbunarea-i dulce! Ce i-a facut o femeie barbatului infidel?

Ecaterina ducea o viață simplă alături de soțul ei de peste 37 de ani. Într-o zi, însă, bărbatul a venit acasă și i-a spus că nu o mai iubește. I-a recunoscut că o înșela de mai bine de doi ani și că vrea să divorțeze. Zis și făcut! Bărbatul a rămas cu casa, însă nu fără a suporta răzbunarea fostei soții. Ce i-a făcut femeia?

A divorțat de soție pentru o femeie mai tânără
Gerald și Ecaterina erau căsătoriți de mai bine de 37 de ani, când bărbatul a hotărât să-și părăsească soția. I-a mărturisit că e îndrăgostit de altă femeie și că vrea să-și consume povestea de iubire cu ea. Așa că i-a intentat divorț soției sale și n-a mai ținut de nimic altceva. Mai mult de atât, bărbatul a rămas cu casa în care a locuit cu soția sa timp de 37 de ani. Fiind furioasă de cum viața ei a fost dată peste cap, femeia i-a „copt” o răzbunare pe cinste. Ce a făcut Ecaterina înainte să plece din casa în care locuise o viață?

Cum s-a răzbunat Ecaterina în ultima noapte petrecută în casa ei
Nici nu se pronunțase divorțul că Gerald și-a adus noua iubire în casa în care locuise, până nu demult cu soția sa. Noua lui parteneră de viață s-a instalat în reședință și a început să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La scurt timp de la acest moment, cei doi au început să simtă un miros îngrozitor. Au făcut curățenie peste tot, au aerisit, au chemat chiar și o echipă de specialiști, însă mirosul se acutiza pe zi ce trece.

Ce făcuse Ecaterina? În noaptea în care își strânsese bagajele pentru a pleca din casa sa, Ecaterina le-a „pregătit” un cadou îndrăgostiților. S-a delectat cu un pahar de vin alb, a mâncare creveți… însă resturile de creveți le-a îndesat în șinele pentru perdele de la fiecare geam. Astfel încât, în doar câteva zile, resturile s-au alterat, iar mirosul a fost de nesuportat. Ce credeți? A procedat Ecaterina corect?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments