SĂLBĂTICIA din România: Mai mulți Polițiști și un Jandarm ATACATI cu furcile şi bătuţi într-o comună din Prahova

Doi poliţişti şi un poliţist local chemaţi, joi seara, să aplaneze un scandal izbucnit între trei persoane din Vâlcăneşti, județul Prahova, au fost ameninţaţi cu moartea şi loviţi cu furca şi pumnii.

Potrivit Poliţiei Prahova, un conflict a izbucnit în Vâlcăneşti între trei bărbaţi, pe fondul consumului de alcool. Chemaţi în ajutor, la faţa locului a mers o echipă de intervenţie formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei Plopeni şi un poliţist local.

Când au zărit poliţiştii, doi dintre cei trei bărbaţi implicaţi în scandal, au uitat cearta iniţială şi au atacat oamenii legii.

„Au manifestat un comportament agresiv, exercitând acte de violenţă fizică si proferând injurii şi ameninţări cu moartea asupra acestora. Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au folosit spray-urile iritant-lacrimogene, fiind solicitat totodată sprijinul subunităţilor limitrofe, precum şi un echipaj SAS, care au intervenit şi i-au imobilizat pe agresori”, arată Poliţia Prahova.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că poliţiştii au fost loviţi cu coada unei furci şi cu pumnii dar nu au necesitat internarea într-un spital.

Cei doi scandalagii au fost reţinuţi pentru 24 de ore și se fac cercetări pentru ultraj, dosarul penal fiind instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Nu este singurul atacu asupra poliţiştilor şi jandarmilor care patrulează în localităţi ca să se asigure că oamenii nu ies din case. După ce într-o localitate din Brașov un echipaj de jandarmi a fost atacat cu bâtele de localnici, în Bihor, o patrulă de poliţie a fost atacată cu toporul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments