Scrisoarea care a emotionat Romania! O eleva i-a cerut primarului sa-i cumpere un telefon pentru cursurile online, si i-a promis ca ii va da banii inapoi din alocatie. Reactia barbatului

Scrisoarea care a emotionat Romania! O eleva din comuna vasluiana Suletea i-a trimis primarului Ciprian Tamas o scrisoare in care ii cere sa ii imprumute un telefon pentru cursurile online sau sa ii cumpere unul in rate, asigurandu-l ca va da bani lunar din alocatia sa pentru a-l achita.

Intr-o postare pe contul sau de socializare, primarul a prezentat scrisoarea elevei, in care aceasta a spus ca mai are sapte frati si ca parintii nu isi permit sa-i cumpere un telefon.

”Sunt constienta ca singura noastra sansa pentru a reusi in viata este sa invatam bine. Am apreciat intotdeauna ca ne-ati sprijinit. Acum, cu aceasta nebunie ce ne tine departe de bancile scolii, singura noastra legatura cu profesorii nostri este este mediul online.

Momentan folosim toti telefonul mamei mele, dar nu reusim sa tinem pasul cu acest sistem de invatamant, din cauza lipsei unui alt telefon. Stiu ca aveti un suflet bun si va rog cu toata fiinta mea sa imi imprumutati si mie un telefon, iar daca nu aveti unul disponilbil, v-as ruga sa imi cumparati dumneavoastra unul in rate, iar lunar, cand voi primi alocatia va voi aduce banii.

Sper sa intelegeti situatia financiara cu care se confrunta parintii mei si sa dati curs rugamintii mele. Promit sa nu va dezamagesc!”, a scris eleva, potrivit postarii primarului.

Ciprian Tamas a dat asigurari ca va face tot posibilul pentru ca eleva sa primeasca un telefon, solicitand sprijin prietenilor virtuali si a anuntat, totodata, ca elevii care au deja dispozitive, dar nu beneficiaza de abonament de date mobile, vor avea internet gratuit in anumite puncte din comuna.

”Mi-au dat lacrimile”

”Am primit aceasta scrisoare pe Messenger de la o fetita, eleva a scolii noastre. Pur si simplu mi-au dat lacrimile. Am vorbit dimineata cu directorul scolii si mi-a confirmat ca sunt peste 30 de elevi in aceasta situatie.

Nu au telefon, nu mai vorbim de tableta sau de laptop, pentru a interactiona cu cadrele didactice online. Astfel, am rugamintea la voi, prietenii mei dragi, care v-ati schimbat smartphone-ul si vreti sa aduceti o bucurie, sa il donati pe cel vechi cu toata bucuria unui elev nevoias din comuna noastra! Am o veste buna si pentru elevii care dispun de telefoane si nu au date mobile: la sfarsitul saptamanii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, in punctele stabilite din fiecare sat”, a afirmat primarul, potrivit stirileprotv.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments