VIDEO – S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai! Cabine din plexiglas, pe nisip! Cum sunt așteptați românii in Grecia

S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai. Una dintre destinațiile de vacanță preferate de români, din Grecia, a făcut deja o schimbare, pentru siguranța turiștilor – a instalat cabine din plexiglas, în jurul șezlongurilor.

Primele cabine din plexiglas au fost instalate pe o plajă din Santorini. Fiecare astfel de cabină are două şezlonguri, o umbrelă şi vor avea avea şi un dispozitiv cu gel dezinfectant.

În plus, angajații de pe plajă vor purta măşti şi mănuşi, tot pentru ca turiștii să se simtă în siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi”, a spus proprietarul unei plaje.

Economia Greciei se bazează în mare măsură pe turism, dar din cauza pandemiei de coronavirus, numeroşi turişti şi-au anulat vacanţele.

Deşi statul elen a început măsurile de relaxare a carantinei, nu este clar când vor fi ridicate şi restricţiile de călătorie.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Grecia a raportat peste 2.600 de cazuri de coronavirus şi peste 140 de morţi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments