Sindicatul Europol IESE LA RAMPĂ:Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” ,în care un polițist bate un tânăr

Sindicatul Europol iese la rampă după ce un politist din București a fost filmat cum lovea un tânăr. Imaginile au scandalizat întreaga tară, însă puțini au fost cei care s-au întrebat două lucruri simple: de ce s-a ajuns la bătaie și de ce videoclipul nu arată întreaga discuție dintre cei doi, ci doar scenele scandaloase în care omul este bătut. Așa cum era de așteptat, tânărul făcuse scandal. Întreaga poveste, mai jos.

„Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” care au devenit virale

Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști…la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege…

P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare”, anunță Europol.

Sursa: stiripesurse.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments