Tanar Român, reținut în Olanda pentru furtul a 30 de telefoane mobile la un concert


Poliția olandeză l-a arestat pe românul în vârstă de 34 de ani marți, 21 ianuarie, acesta fiind surprins la un concert din Amsterdam în posesia a nu mai puțin de treizeci de telefoane mobile furate.

Bărbatul a fost arestat după o acțiune a poliției demarată în urma unei semnalări a forțelor de ordine belgiene.

La începutul lunii, la un concert care a avut loc în Antwerp (Belgia) au fost furate 50 de telefoane de la spectatori. Polițiștii belgieni, suspectând că autorul ar putea lovi și în alte țări, i-au avertizat pe colegii din Olanda.

La concertul ținut la AFAS Live, în Amsterdam, unde cânta aceeași formație ca în cazul celui din Belgia, poliția a mobilizat mai mulți agenți, acțiunea lor având rezultatul scontat.

Nu a durat mult și au început să sosească reclamații privind dispariția a zeci de telefoane, polițiștii închizând astfel toate ieșirile pentru a împiedica ieșirea hoțului.

Românul a fost prins având asupra sa 30 de telefoane mobile, ascunse într-o pereche de pantaloni de sport. Tânărul a fost arestat.

Conform unui purtător de cuvânt al Poliției, „aceste tipuri de furturi sunt foarte întâlnite la concerte, unde este multă agitație și multe contacte fizice”.

Scrie un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
loading...