Tanar Român, reținut în Olanda pentru furtul a 30 de telefoane mobile la un concert


Poliția olandeză l-a arestat pe românul în vârstă de 34 de ani marți, 21 ianuarie, acesta fiind surprins la un concert din Amsterdam în posesia a nu mai puțin de treizeci de telefoane mobile furate.

Bărbatul a fost arestat după o acțiune a poliției demarată în urma unei semnalări a forțelor de ordine belgiene.

La începutul lunii, la un concert care a avut loc în Antwerp (Belgia) au fost furate 50 de telefoane de la spectatori. Polițiștii belgieni, suspectând că autorul ar putea lovi și în alte țări, i-au avertizat pe colegii din Olanda.

La concertul ținut la AFAS Live, în Amsterdam, unde cânta aceeași formație ca în cazul celui din Belgia, poliția a mobilizat mai mulți agenți, acțiunea lor având rezultatul scontat.

Nu a durat mult și au început să sosească reclamații privind dispariția a zeci de telefoane, polițiștii închizând astfel toate ieșirile pentru a împiedica ieșirea hoțului.

Românul a fost prins având asupra sa 30 de telefoane mobile, ascunse într-o pereche de pantaloni de sport. Tânărul a fost arestat.

Conform unui purtător de cuvânt al Poliției, „aceste tipuri de furturi sunt foarte întâlnite la concerte, unde este multă agitație și multe contacte fizice”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments